Stricker Rozen en Almere City FC delen rozen uit aan ouderen

ALMERE - Stricker Rozen en Almere City FC hebben 700 rozen uitgedeeld aan bewoners van de ouderencentra Buitenhaege in Buiten en Archipel in Almere Stad. Hiermee wilden zij de ouderen een fijn moment geven voor de feestdagen.

Almeerse ouderen werden door spelers van Almere City FC verrast met een mooie bos rozen. (Foto: aangeleverd)


Afgelopen woensdag hebben Remco Stricker en een aantal spelers van Almere City FC ouderen verrast met een prachtige bos rozen. “Het was mooi om iets te betekenen voor de ouderen”, zegt Stricker. Stricker Rozen kweekt al 20 jaar grootbloemige rozen in Almere. Om dit jubileum te vieren willen zij iets doen voor hun klanten, maar ook voor de ouderen van Almere. “We geven altijd al rozen aan het Leger des Heils en een aantal bejaardentehuizen om activiteiten mee te doen, zoals het maken van bloemstukjes”, aldus Stricker. Zaterdag 15 december viert Stricker Rozen het 20-jarig bestaan in de winkel op de kwekerij in Buitenvaart.

Almere & the City


Almere City FC wil van betekenis zijn voor Almere en niet alleen op sportief gebied. Ook maatschappelijk wil de club een bijdragen leveren aan een veiliger, leuker en gezonder Almere. Om eenzaamheid onder ouderen in Almere aan te pakken, ontvangt Almere City FC elke thuiswedstrijd een groep ouderen in het Yanmar-stadion voor een, gratis en volledig verzorgd, bezoek aan de wedstrijd. Deze ouderen, afkomstig uit de verschillende Almeerse stadswijken, worden met busjes opgehaald bij verschillende woon- en zorgcentra.
De samenwerking tussen Stricker Rozen en Almere City FC is ontstaan doordat ze zich beiden inzetten voor de ouderen in Almere. “Juist rond de feestdagen vinden we het belangrijk dat niemand zich alleen voelt”, aldus Stricker.

Artikel geplaatst op: 13 december 2018 - 10:32

Gerelateerd

Delen