A-Point viert 1-jarig bestaan op Veluwezoom

 

Almeerders kunnen niet om A-Point heen. De autodealer van de merken Audi, VW, Škoda, Seat en bedrijfswagens van die merken, valt al vanaf de A6 op aan de Veluwezoom in Stad. Op een enorme videowall is te zien wat het bedrijf te bieden heeft. "De beleving van de videowall is volledig terug te vinden op de auto-campus van A-point waarmee we ons 1-jarig bestaan vieren op deze nieuwe locatie", zegt vestigingsdirecteur Remt Melles. "Van een auto kopen bij A-Point maken we een feestje."

Remt Melles, vestigingsdirecteur A-Point. (Foto: Almere DEZE WEEK)

 

A-Point is inmiddels een grote speler in de autobranche in Almere. "Van de vijf merken is er voor iedereen een auto te koop, van het hogere en midden segment van Audi, VW, Škoda en Seat", zegt Melles. "Niet alleen particulieren kunnen hier terecht, daarnaast is er een super aanbod in VW bedrijfswagens (LKW). 

 

Campus
Op de auto-campus zijn tussen de 120 en 150 jonge gebruikte auto's van de merken die A-Point te koop heeft. "Ook gebruikt betekent bij ons betrouwbaarheid en kwaliteit", zegt Melles.
Ieder merk heeft zijn eigen afdeling met showrooms. Een waar walhalla voor de autokoper. Achter de showrooms is een enorme ruimte met maar liefst 22 bruggen die in een lijn naast elkaar staan. "Bezoekers die dat leuk vinden laten we graag de spectaculaire werkplaatsen zien", zegt Melles. " Het geeft bij ieder bezoek een wow-gevoel."

 

Prijsvraag
A-Point viert het 1-jarig bestaan met een prijsvraag. Wie kan de mooiste foto of film maken van zijn auto in combinatie met het pand van A-Point? Stuur een foto of film liefst van de bovengenoemde merken. 
De winnaar van de fotowedstrijd verdient een weekend rijden in de nieuwe Volkswagen T-Roc cabrio. "Wat is er mooier dan dat", zegt de goedlachse Melles. "Kinderen mogen ook tekeningen insturen, die dingen gewoon voor papa of mama mee."

 

Nieuwe modellen

A-Point introduceert een aantal nieuwe modellen van Škoda (de Octavia), van Seat (de Leon) en ook de nieuwe Volkswagen T-Roc cabrio en Golf 8 zijn te verkrijgen. "Ons klapstuk wordt de nieuwe ID.3 van Volkswagen", meldt Melles. " Een 100% elektrische auto met een actieradius van 550 kilometer, een compleet groene wagen dus. Vanaf augustus-september in de showroom. Als je daarin rijdt, ben je helemaal verkocht voor elektrisch rijden."

 

A-Point
Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Meer informatie: https://www.a-point.nl/

Artikel geplaatst op: 15 mei 2020 - 09:18

Gerelateerd

Delen