VCCS: schone (bedrijfs)afvalcontainer noodzakelijk


ALMERE – Stinkende afvalcontainers op de hoek van het bedrijf of in de tuin is zeker geen reclame. Dit roept negatieve associaties op bij klanten, passanten en omwonenden. En wat te denken van de hygiëne? 
Daar is nu wat aan te doen met VCCS-containerreiniging uit Veenendaal. Het bedrijf bedient nu naast de particulieren markt ook de zakelijke markt in Almere en houdt de bedrijfsafvalcontainers in onze stad ook schoon. 
VCCS werkt bijna landelijk en heeft in Almere een aanzienlijk klantenbestand. De reinigingswagens van VCCS zijn al jaren een bekende verschijning in de Almeerse straten. De professionele en milieuvriendelijke manier van container-reinigen is nu ook in Almere beschikbaar voor de zakelijke markt. Meerdere bedrijven en organisaties en diverse afvalinzamelaars laten hun rolcontainers al periodiek reinigen. VCCS verwacht dat er steeds meer bedrijven zullen aansluiten.

 

Spic en span
“Containerreiniging is voor veel bedrijven en particulieren ten onrechte een ondergeschoven kindje”, zegt Ghislaine Voorneveld van VCCS. “In de containers verdwijnt van alles. Huishoudelijk afval of bedrijfsafval. Dat zorgt ervoor dat de container ook na legen vaak smerig blijft. Sterker nog, de bak is dan een bron voor schadelijke bacteriën en verspreidt uiteindelijk een lucht die je niet bij je huis of bedrijf wilt hebben. Dat is simpelweg geen reclame. Maar ook een onhygiënische bron voor de gebruikers van de containers. VCCS zorgt ervoor dat de container spic en span wordt, geen onaangename geur meer verspreid, ja zelfs een beetje naar citroen ruikt, en dat ongewenste bacteriegroei wordt tegen gegaan. Kortom er is zo geen ergernis meer over de container.”
VCCS rijdt een vaste route over de bedrijfsterreinen. Naast die vaste route is VCCS dagelijks oproepbaar. “Mocht de container tussentijds gereinigd moeten worden, dan zijn wij na een simpel telefoontje snel ter plekke nu we ook een vestiging in Lelystad krijgen”, zegt Voorneveld. “Zo leveren we maatwerk. Nooit meer vieze handen bij het afvoeren van afval in de container is het resultaat.”

Milieu en veiligheid
Niet alleen de container blijft schoon. “Ook het milieu wordt niet belast door de containerreiniging. Al het gebruikte water blijft in onze gespecialiseerde reinigingswagens”, verteld Voorneveld. “Daarna wordt het water volgens de zeer strenge, wettelijke milieu-eisen gezuiverd voordat het naar het riool gaat. En geloof me, de milieu-inspectie is niet misselijk. Talloze keren worden er metingen verricht op ons afvalwater. En altijd komen we glansrijk door de testen. Niet alleen de inspectie is er streng op, wij zelf ook. Restafval dat niet het riool in mag wordt door gespecialiseerde verwerkingsbedrijven bij VCCS opgehaald en door hen milieuvriendelijk verwerkt, ja het milieu staat ons na aan het hart.”
Veiligheid staat met kwaliteit en milieu gezamenlijk op nummer één bij VCCS. “Onze chauffeurs zijn getraind om veilig en rustig door de wijken en over de bedrijventerreinen te manoeuvreren. Dertig kilometer betekent voor ons maximaal dertig kilometer. En geen kilometer sneller. Daar zijn we echt streng in. Gelukkig zijn al onze chauffeurs zich zeer bewust van deze verantwoordelijkheid. Het zit in hun genen om veilig te rijden en te werken. En zeker met de grote bedrijfsafvalcontainers is dit van groot belang. Dat vereist een echt specialisme van onze medewerkers.”


Voor elkaar
“In ons bedrijf zorgen we er voor dat we tevreden werknemers hebben. ’s Ochtends nemen alle medewerkers op ons bedrijf onder het genot van een kopje koffie eerst de dag met elkaar door, worden tips en bijzonderheden uitgewisseld en alles nagelopen. Iedereen kan goed voorbereid op weg. En heel belangrijk: goedgemutst. Voor ons is dat essentieel. Want als onze medewerkers goed in hun vel zitten, dan doen ze hun werk met plezier - en voor de klant heel belangrijk: goed en secuur.”
Zoals VCCS met haar medewerkers omgaat, zo gaat het bedrijf ook met haar klanten om. “We zijn altijd prima bereikbaar, zelfs tot 21.00 ‘s avonds hebben we een luisterend oor voor de klanten. Hebben ze vragen… wij beantwoorden ze. Is er toch onverhoopt een klacht… wij lossen hem op.”


Actie voor bedrijven en particulieren
Als u denkt ‘ik wil ook eindelijk wel eens af van die vieze en stinkende container’, dan is dat zo geregeld.
Speciaal voor de Almeerse inwoners en bedrijven heeft VCCS een scherpe aanbieding. Wat voor schoonmaakschema u ook wenst, wij regelen het voor u. Stuur een mailtje met uw wensen. En wij reageren direct met een prachtige aanbieding die bij u past. Ons mailadres is: actie@vccs.nl

 

Meer informatie
Website: www.vccs.nl
E-mail: info@vccs.nl
Telefoon: 0318 - 51 00 20

 

Artikel geplaatst op: 11 april 2019 - 10:17

Gerelateerd

Delen