MyOffice kantoren in modecentrum

VELUWSEKANT – Het ronde modecentrum op bedrijventerrein Veluwsekant wordt sinds begin dit jaar deels ingericht door kantoren van de organisatie MyOffice. Ondernemers kunnen er – onder uiterst flexibele condities –  gebruik maken van flexplekken of een volledig ingericht kantoor huren. Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Sharnelle van den Heuvel (links) en Leandra Troost, eigenaar van MyOfficeGroup. (Foto: Fred Rotgans)

MyOffice startte in oktober 2017 in een leegstaande kantoorvleugel in Zwolle. Het flexibele concept zorgde ervoor dat het pand in sneltreinvaart weer bezet raakte. Daarna volgden in razend tempo vestigingen in Groningen, Zwolle, Utrecht, Enschede en nu dus ook Almere. 

Wie bij MyOffice een kantoor huurt, hoeft nergens meer over na te denken. Alleen de laptop hoeft ingeplugd te worden om onbezorgd aan het werk te kunnen gaan.
Dat kan bijvoorbeeld via MyFlex, waarbij voor een vast bedrag per maand (225 euro) kan worden gewerkt aan professioneel uitgeruste flexplekken. Espresso, café crème, thee en gekoeld water kan, net als de printfaciliteiten, onbeperkt gebruikt worden. Met MySpace (vanaf 495 euro per maand) kunnen huurders direct aan de slag in een eigen stijlvol en volledig ingericht kantoor, inclusief vestigings- en postadres. Dat kan een werkkamer voor vier personen zijn, maar ook een directiekamer voor één persoon. De kantoren bieden razendsnel internet, VOIP telefonie en ook onbeperkt gebruik van koffie, thee en gekoeld water. Gasten worden altijd netjes ontvangen. Er zijn drie monsterkamers ingericht, waar geïnteresseerden hun eigen inrichting kunnen samenstellen.

My Canteen
Centraal bij iedere vestiging van MyOffice staat brasserie MyCanteen, waar tussen 8.00 en 17.00 uur, (óók door niet-huurders) kan worden genoten van een goede kop koffie, maar ook een (netwerk)lunch, borrel of diner.
Het is voor alle huurders mogelijk extra ruimtes te huren voor vergaderingen of borrels tot 75 personen. De vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met snelle wifi, eigen koffiemachine, tv monitor, whiteboard en projectiescherm.
Daarnaast biedt het concept nog talloze extra’s. Zo kan gratis gebruikt worden gemaakt van een fiets, de MyBike. Ook kunnen huurders altijd gratis gebruik maken van de MyOffice-flexplekken bij andere vestigingen.

Open dag
Wie geïnteresseerd is in het flexibele en inspirerende concept van MyOffice kan een kijkje komen nemen of contact opnemen met Sharnelle van den Heuvel, business centre manager, via 038-8200082 of via almere@my-office.nl.

 

MyOffice Almere, Veluwezoom 5, 1327 AA Almere, telefoonnumer: 038-8200082, email: almere@my-office.nl website: www.my-office.nl

 

 

Artikel geplaatst op: 21 februari 2019 - 13:00

Gerelateerd

Delen