AUTO PALACE Wat beweegt U?

AUTO PALACE is een echt familiebedrijf. Het werd in 1950 opgericht en heeft 19 vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. In 2016 opende AUTO PALACE een nieuwe vestiging in Almere voor de merken Hyundai, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Mitsubishi. Tevens is Auto Palace dealer van Peugeot, Citroen, DS, Opel en Fiat Professional.

Zakelijke markt

Natuurlijk worden de particuliere klanten bij AUTO PALACE gekoesterd, maar de zakelijke markt is ook heel belangrijk. We willen ons ook in Almere en Lelystad meer gaan focussen op de zakelijke markt. Net zoals bij de andere vestigingen van Auto Palace gaan we die structureel bewerken. De zakelijke markt benadert AUTO PALACE heel proactief.  We nemen zelf het initiatief en benaderen bedrijven. Omdat we een groot scala aan merken vertegenwoordigen, kunnen we beter inspelen op de wensen van de zakelijke rijder. Klanten kunnen uit maar liefst tien  merken kiezen. We hebben ruime ervaring in de zakelijke markt en hebben een eigen leaselabel: AUTO PALACE Business Lease.

Sterk in bedrijfswagens
Auto PALACE is sterk in bedrijfswagens met de merken Peugeot, Citroen, Opel en FIAT Professional. Ook met de verassende maar weinig bekende Hyundai H300. Daarnaast heeft Mitsubishi de oersterke Pajero en de L200 Pick-up in het programma. Ook voor de inrichting kan de Auto Palace groep alles leveren en op maat inbouwen en is de groep bekend met de laatste generatie ritregistratie systemen. Auto Palace heeft ook zijn eigen AP Business Lease label om maatwerk te kunnen leveren als het om leasen gaat.

Er zijn en komen zeer interessante modellen aan. Hyundai, een wereldspeler, nu de 4e grootste fabrikant ter wereld, heeft  een volledig elektrische auto, de Ioniq EV. Dit jaar komt de volledig elektrische Kona EV, ook tegen een zeer scherpe prijs én met slechts 4% bijtelling. Daarnaast is Hyundai ook al bezig met waterstof als brandstof. Het merk Alfa Romeo met de nieuwe Guilia en de Stelvio heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt bij de zakelijke rijder. Het Italiaanse merk voor de zakelijke rijder met passie.
Jeep® biedt zakelijke rijders een compleet aanbod aan representatieve SUV’s die zich onderscheiden met uiterst efficiënte motoren, veel comfort en een hoog veiligheidsniveau. Maar de échte reden om voor een Jeep® te kiezen is natuurlijk de vrijheid overal heen te gaan waar u wilt. Onder welke omstandigheden dan ook.

Kees Stam is voor AUTO PALACE Almere het aanspraakpunt voor de zakelijke klant. Willem Meijdam is de bedrijfsleider van Auto Palace Almere. Beide heren hebben een ruime ervaring in de automobiel branche. Voor al uw zakelijke mobiliteitsvraagstukken kunt u bij ons terecht.

 

 

Artikel geplaatst op: 22 februari 2018 - 09:21

Gerelateerd

Delen