Bedrijventerrein Poldervlak krijgt glasvezelnetwerk (Foto: aangeleverd)
Bedrijventerrein Poldervlak krijgt glasvezelnetwerk (Foto: aangeleverd)

Bedrijventerrein Poldervlak krijgt glasvezelnetwerk

Algemeen

Bedrijventerrein Poldervlak krijgt een glasvezelnetwerk. In totaal wordt er 41 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven op Poldervlak te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden gebruik kunnen gaan maken van snel en betrouwbaar internet. In het voorjaar wordt gestart met de aanleg. 

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort 

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Plinq, Heldenvannu en KPN. 

Over Glaspoort 

Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP. Met die joint venture versnelt zij de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomstvaste glasvezelaansluiting. Wat Glaspoort betreft wordt glasvezel de standaard.