De genomineerden voor de verkiezing van de Onderneming van het Jaar 2023/2024. (Foto: Maarten Feenstra)
De genomineerden voor de verkiezing van de Onderneming van het Jaar 2023/2024. (Foto: Maarten Feenstra)

Dag van de Ondernemer

Algemeen

De landelijke ‘Dag van de Ondernemer’ is vrijdag 17 november. Op deze dag is in Almere de ontknoping van de verkiezing van ‘Onderneming van het Jaar 2023/2024’. De uitreiking vindt plaats bij View Almere.

In totaal worden vier prijzen uitgereikt: één publieksprijs en één prijs per categorie, gekozen door de vakjury. Onder meer Wethouder Maaike Veeningen maakt onderdeel uit van deze jury. Per categorie (Starter, Klein Bedrijf en Midden-groot Bedrijf) zal er één winnaar zijn. Daarnaast is er een publieksprijs waarvoor iedereen kan stemmen. Zo wordt de hele stad (en omgeving) betrokken bij dit mooie evenement waarin ondernemers en bedrijven centraal staan. 

Stemmen voor de publieksprijs kan nog tot en met 6 november via de volgende link: onderneeminalmere.nl/ovhj. Doe mee en zorg er voor dat jouw favoriete ondernemer, dan wel onderneming, deze avond extra in het zonnetje wordt gezet!

Uitreiking en netwerkavond

De uitreiking zelf vindt plaats op vrijdag 17 november van 17.00 tot 18.30 uur bij View Almere. Aansluitend vindt er een netwerkavond plaats waarvoor je je als ondernemer gratis kunt aanmelden. Dat kan vanaf 7 november eveneens via onderneeminalmere.nl/ovhj. Er is een beperkt aantal plaatsen.

De Onderneming van het Jaar 2023-2024 wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Almere en Vereniging Bedrijfskring Almere. Meer informatie: onderneeminalmere.nl/ovhj