Afbeelding
AlmereZaken

VSO - Succes trek je aan

Algemeen

Onlangs las ik een artikel van een bekende imagostylist met als titel ‘Succes trek je aan’. In het stuk zette de dame in kwestie nauwgezet uiteen hoe je – in dit geval als vrouwelijke ondernemer – meer kunt verdienen door je beter te kleden.


In het artikel stond verder te lezen dat de imagostylist ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden helpt om zich zo te kleden dat geen klant meer om ze heen kan en hun omzet verdubbelt. In kleding die zo bij ze past waardoor ze zich prettig en mooi voelen, dat uitdragen en zo hun ideale klanten aantrekken en verder groeien met hun bedrijf.
Voor je winkel of bedrijfspand geldt natuurlijk precies hetzelfde: Waar staat het bedrijf voor? Wat zijn de bedrijfsactiviteiten en ambities? Wat wil de onderneming uitstralen? Kortom: wie ben je en hoe wil je overkomen?
Veel bedrijven hebben dat inmiddels wel door, want uitstraling is alles. Wij zijn in de makelaardij opgevoed met ‘Locatie, Locatie, Locatie’. Dan heb ik het niet alleen over het pand, maar ook over de omgeving, de buren en bijvoorbeeld parkeergelegenheid of de nabijheid van een treinstation. Dat zijn nog steeds belangrijke factoren. Veel ondernemers zullen zichzelf in eerste instantie positioneren op het internet, maar ook daar zie je vaak foto’s van de locatie. Zo niet, wees je er dan van bewust, dat jouw potentiële klant alvast op Streetview kijkt in wat voor pand je zit. Zo proberen ze te ontdekken met wat voor ondernemer ze van doen hebben. Het is als ondernemer nu een goede tijd om te herzien of je nog wel op de juiste plek zit. Er is nu nog veel keuze en verhuurders zijn vaak bereid om een goede huurder wat tegemoet te komen.
Wij kunnen pandeigenaren adviseren over verbeteringen voor het imago van hun pand, zodat er sneller een nieuwe huurder, koper of medewerker (!) gevonden kan worden.
Vergeet deze dan niet: Succes trek je aan. Ook met je bedrijfspand.
Last van leegstand of zoek je als bedrijf andere ruimte, neem vrijblijvend contact met me op!

Monique Uffen


info@vsomakelaars.nl