Nice to Meat vestigt zich in Poort

Leverancier van ambachtelijk vlees aan hotels en restaurants, Nice to Meat, is verhuisd van Amsterdam naar bedrijvenpark Lagekant in Almere Poort. Nice to Meat heeft meer dan 50 medewerkers en is de tweede onderneming die zich vestigt op Lagekant.

Foto: minerva.nl

Nice to Meat heeft in ruim zeven maanden een nieuwe grootslagerij aan de Kobaltstraat 2 gebouwd. De nieuwbouw bevat onder andere een moderne, gecertificeerde productieruimte en een 12 meter hoge koel-/vriescel.

Volgens operationeel directeur Fred de Blanken is Nice to Meat om meerdere redenen naar Almere verhuisd. “De ligging is logistiek gezien ideaal; het ligt aan de snelweg en vlakbij Amsterdam. Daarnaast zien wij mogelijkheden in het arbeidspotentieel van Almere. Ook was de gemeente Almere welwillend. We kregen hier de vrijheid om een goed plan te maken.”

Meer ondernemingen Lagekant
Nice to Meat is de tweede onderneming die zich vestigt op Lagekant. Eerder betrok Bipharma (import en verkoop van diagnostica, injectiepreparaten en dermatologische producten) al een pand op het bedrijvenpark. Binnenkort maakt ook leverancier van non-food producten aan supermarkten, Lexro, de overstap naar Lagekant. Jeveka, specialist op het gebied van bevestigingsartikelen en gereedschappen, start komende zomer met de bouw van een bedrijfspand.
Het bedrijvenpark Lagekant ligt aan de voet van de eerste afrit A6, na de Hollandse Brug. Lagekant is geen traditioneel bedrijvenpark. Via parkmanagement werken de ondernemers er samen aan een representatieve en veilige werkomgeving en zorgt de saamhorigheid voor een optimaal ondernemersklimaat. Ook oogt Lagekant niet als een traditioneel bedrijvenpark. Zowel het openbaar gebied als de bedrijfspanden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Toch is de grondprijs aantrekkelijk en valt de kavelmaat zelf te bepalen.

Artikel geplaatst op: 07 februari 2013 - 12:08

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: