Sport en natuur gecombineerd in hotel ibis Styles Almere

ALMERE – Het nieuwe ibis Styles hotel heeft op 2 september de deuren geopend aan de Televisieweg 2. Het voormalig kantoorgebouw is getransformeerd tot modern hotel met 70 ruime thema kamers, waarbij gasten in aanraking komen met de triatlonsport en de natuurrijke omgeving.


Kenmerkend voor het merk ibis Styles is de creatieve ‘storytelling’ van ieder individueel hotel. Bij ibis Styles Almere staat de persoonlijke passie van eigenaar Joop van Zanten, een Nederlandse triatlonpionier, centraal. “Er wordt dan ook op een vernieuwende wijze eer gedaan aan de drie elementen van deze sport in het design van het hotel. Dit heeft bovendien een logische link met de triatlonstad Almere.”
Natuur
De plek waar het hotel staat bestond voorheen uit water. Dit gebied is bekend om haar weidse landschappen en prachtige natuur. In het hele hotel is daarom het thema ‘natuur’ doorgevoerd. Zo wordt er gebruikgemaakt van kleuren die in de natuur voorkomen, staan er overal planten en is er veel met hout gewerkt. Het hotel is gedecoreerd met kunst die verwijst naar beide thema’s, natuur en sport. De eerste verdieping heeft als thema ‘water’, de tweede verdieping ‘land’ en de derde ‘triatlon’. Van Zanten: “Ik heb mij laten inspireren door de prachtige natuur van de omgeving en de intensiteit van de sport triatlon. Dit spreekt leven uit! Ik hoop dat de positieve uitstraling van het hotel zorgt voor een unieke hotelbeleving bij onze gasten.”

Brasserie


Ibis Styles Almere beschikt over standaardkamers, deluxe kamers, kamers voor minder validen en familiekamers. In de brasserie van het hotel kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke lunches en diners en creëert op korte termijn meerdere meeting rooms. Fietsen kunnen worden gehuurd bij de receptie en voor 20 euro kan er een ov-ticket worden geboekt, waarmee gasten een dag lang onbeperkt tussen Almere en Amsterdam kunnen reizen.

Artikel geplaatst op: 06 september 2019 - 12:43

Gerelateerd

Delen